Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2007. augusztus 30. 0 hozzászólás
 

A BECUP mindenki számára a nyár végét jelenti, ez ugyebár rossz hír. Ezzel ellentétben,a rendezvény nem fog szomorúságot okozni senkinek sem, mégha ez tényleg a nyáriszünet utolsó három napja lesz.

newspic
A BECUP mindenki számára a nyár végét jelenti, ez ugyebár rossz hír. Ezzel ellentétben,a rendezvény nem fog szomorúságot okozni senkinek sem, mégha ez tényleg a nyáriszünet utolsó három napja lesz. Ugyenebben bízik a newspic grade.css klán is, akik álláspontját |nfeRnus osztotta meg a CS2HU stábja felé. A csapatkapitány beszámol arról is, hogy miért volt most egy hónap inaktivitás, valamint számukra mi a cél ezen a bajnokságon. Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: MacRoy


newspic cs2hu|MacRoy: Kérlek mesélj az olvasóknak magadról, hogy ki is vagy Te valójában a való életben és miként csöppentél a CSS világába.

grade^|nfeRnus: Hali! Márton Áron 16 éves gimnáziumi tanuló vagyok, pontosabban leszek immár 3. éve szeptembertõl. Valamikor 2005 ben ismerkedtem meg a source-al, egész pontosan a hl2-vel, aztán jött a net, s így a source.

cs2hu|MacRoy: Ha azt mondom BECUP?

grade^|nfeRnus: Leginkább a "hol, és mennyit alszom?" kérdés fogalmazódik meg bennem, mellesleg ottleszünk és remélhetõleg egy jót játszunk.

cs2hu|MacRoy: Mik a terveitek a BECUP-on, hogyan készültök és mit vártok el magatoktól?

grade^|nfeRnus: Megpróbáljuk a legjobbat nyújtani, ennek érdekében mostanában sikerül egyre összehangoltabban készülni, idõnket is végre összehangoltuk egymáséval, és lassan kezdjük behozni azt az 1 hónapos kimaradást , ami a nyaralások miatt keletkezett.

cs2hu|MacRoy: A legfontosabb cél a versenyen?

grade^|nfeRnus: A lehetõ legjobbat kihozni magunkból.

cs2hu|MacRoy: Szerinted kik várhatóak a legjobb három csapat közé? A sorrend nem fontos, de ha meg is tudod indokolni, az nagyszerû lenne.

grade^|nfeRnus:
Az ancients csapata, amely szerintem az eddigi egyik legjobb lu-jával debütál, az eSubások, akik nemzetközileg is elég elismerést szereztek ahhoz, hogy tartani kelljen tõlük, és az rmt, akik úgy gondolom nem kis megelpetést okozhatnak.

cs2hu|MacRoy: Kérlek mesélj a csapatodról és a múltjáról. Mi a felállásotok, milyen a csapat összeszokottsága, milyen sikereket értek el mostanában mind az itthoni, mind a nemzetközi ligákban.

grade^|nfeRnus:
A grade.source klán legutoljára a d-lan-t járta meg annak is a 6. állomását, ahol az elõkelõ 5. helyet érte el az akkori csapattagokkal. Azóta némileg változott a felállás, hisz a 2 régi tag (EAST és Milán) mellé devil, system és jómagam érkeztünk. Alakulgat a mostani csapat, amely lényegében 3 hete játszik így együtt, szóval nemzetközi sikerekrõl még nem tudunk beszélni, itthon pedig 1-2 nightcup-on indultunk, változó sikerrel.

cs2hu|MacRoy: Nincs már más hátra, minthogy sok szerencsét kívánjak nektek, és hogy sok meccset nyerjetek. Mit kívánsz elmondani az utolsó szó jogán?

grade^|nfeRnus:
Sok sikert mindenkinek, köszönjük a pólókat és a támogatást a gradecomputers-nek. Sziasztok!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5982
 
1408
 
 
 
kép 5303
 
2109
 
 
kép 2702
 
2542
 
 
 
kép 4896
 
2692
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu